Korisnički portal

Anastasija Anamarija Marijana

Izbornik

3D šetnja pročistačem pitke vode u Komolcu

07.04.2020 u 09:32

Od danas je na internetskoj stranici Vodovoda Dubrovnik moguće virtualno prošetati uređajem za pročišćavanje pitke vode u Komolcu. Vodovod Dubrovnik omogućio je svima koji to žele da virtualnim putem iz udobnosti svojih domova posjete ovo ključno postrojenje koje omogućava sigurnu opskrbu pitkom vodom Dubrovniku.

„Od prvih najava gradnje pročistača javnost je bila jako zainteresirana za ovaj projekt. Kako  smo i nakon gradnje dobili puno upita o samom pročistaču i što zapravo to postrojenje sadrži unutra odlučili smo se iskoristiti prednosti koje nam današnja tehnologija omogućava i napravili 3D model objekta putem kojeg ga sada naši sugrađani mogu obići preko interneta“ – rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Lukša Matušić koji je ujedno izrazio svoje zadovoljstvo činjenicom da se ovim projektom Vodovod Dubrovnik pridružio sve većem broju tvrtki i ustanova u Hrvatskoj koji nude virtualne obilaske svojih prostora.

„U skladu s preporukama zdravstvenih djelatnika da se za vrijeme ove zdravstvene krize ne izlazi iz svojih domova, Vodovod je omogućio svima da prošetaju ovim nama iznimno bitnim objektom koji sada osigurava opskrbu pitkom vodom Grada Dubrovnika kroz cijelu godinu, bez obzira na vremenske uvjete. Zato sve pozivam da ostanu doma i putem svojih kompjutera, tableta ili mobitela upute se na virtualnu šetnju našim postrojenjem u Komolcu“ – rekao je Matušić te iskoristio prigodu da se još jednom zahvali svim djelatnicima Vodovoda koji ovih usprkos svemu i dalje predano rade na osiguravanju neometane opskrbe pitkom vodom.

3D prošetati ovim objektom možete na sljedećoj poveznici ili putem web lokacije: http://vodovod-dubrovnik.hr/stranica/uredaj-za-prociscavanje-pitke-vode-45.

Želimo vam ugodnu šetnju iz udobnosti doma!